Artists

Teemu Roivainen

Helsinkiläinen Teemu Roivainen valittiin Tangokuninkaaksi Seinäjoen Tangomarkkinoilla heinäkuussa 2014. Teemu oli kilpailun ensikertalaisia, mutta musiikissa jo täysi ammattilainen. Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi kesäkuussa 2014 valmistunut Teemu listaa soittotaidoikseen pianon, koskettimet, kitaran ja basson.

Soittajana Teemu on ollut monessa mukana; Euroviisukarsinnoissa kaksi kertaa, festareilla ja konserteissa. Erikoisimmat esiintymiset ovat olleet Kiinassa yhdessä Saara Aallon kanssa. Saaran kanssa keikkailua on ehtinyt olla jo 11 vuotta. Ennen kuninkaaksi valintaa Teemu on ollut bändeissä soittajana, toki laulanutkin paljon, mutta Seinäjoella mies astui ensimmäistä kertaa omana itsenään, omalla nimellä lavan etureunaan.

Julkaisut:

Saara Aalto ja Teemu Roivainen – Tonight (2015)
Sydämesi tyhjä huone (2015)
Pohjolan joulu (2016)
Vanha liekki (2017)

Kapteeni Puttonen

Kapteeni Puttonen on merimies vailla verta. Hänen suonissaan kiertää skandinaavinen murtovesi.

Suonissaan kiertävästä murtovedestä kumpuavat myös hänen erikoistunnelmalliset musiikilliset edesottamuksensa.

Kapteeni Puttonen on kaikin puolin tyylitön. Ja tyylitöntä ei voi kahlita. Puttonen tekee sitä mitä rakastaa – vapaana.

Julkaisut:
Intuitiö (2019)

Saara Aalto (2011-2016)

* Vuonna 2016 Saara siirtyi toiseen levy-yhtiöön *

Saara Aalto on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka kuvailee musiikkiaan sanoilla epic love pop.
Saara tuli suuren yleisön tietoisuuteen tullessaan toiseksi Talent Suomi 2007-ohjelmassa.
Sen jälkeen hän näytteli Helsingin Kaupunginteatterin High School Musical on Stage 1 & 2 – sekä Wicked-musikaaleissa.
Vuonna 2011 hän tuli toiseksi Suomen Euroviisukarsinnoissa omalla sävellyksellään Blessed With Love.
Keväällä 2012 hän nousi huippusuosioon tullessaan toiseksi The Voice of Finland-kilpailussa.
Sen jälkeen hän on kiertänyt esiintymässä ympäri Suomea ja Kiinaa, ja on duetoinut mm. oopperatähti Jose Carrersin ja Andrea Bocellin kanssa.
Hän on antanut äänensä lukuisille piirroshahmoille, kuten Disneyn Frozen-elokuvan Anna-prinsessalle.

Yume Recordsin kautta Saara on julkaissut 5 levyä:

Blessed With Love (2011)
Enkeleitä – Angels (2011)
You Had My Heart (2013)
Ai De Zhu Fu (2014)
Saara Aalto & Teemu Roivainen – Tonight (2015)

Jonna

Jonna on Suomalainen laulaja/lauluntekijä, joka on tehnyt urallaan musiikkia yhdessä mm. Elastisen, Chisun, Cheekin, Sami Saaren ja ruotsalaisen Darinin kanssa, saanut runsaasti radiosoittoa sekä Emma-ehdokkuuksia. Nainen on toteuttanut musiikillisia ambitioitaan vahvalla näkemyksellä. Uransa alussa hän jätti Popstars-bändi Gimmelin ja kolmen suomenkielisen albumin (Kaksnolla 2003, Kasvot vedessä 2004, Lähempänä totuutta 2006) jälkeen taas monikansallisen levy-yhtiön. Tämän jälkeen Jonna on kiertänyt maailmaa valmistellen musiikin kandidaatin tutkintoa mm. Tukholman Kungliga Musikhögskolanissa sekä asuen Yhdysvalloissa. Kaikki vaiheet ja paikat ovat kuljettaneet naista lähemmäksi unelmaansa: ensimmäistä englanninkielistä albumia.

Elokuussa julkaistavan Sound Mind-levyn kappaleet ovat askelmia kohti eheää ja tasapainoista elämää ja ihmismieltä. Ne kertovat mm. anteeksiantamisesta, tuomitsemattomuudesta, toivosta menetyksen keskellä sekä negatiivisten ajatusten ja epärealististen odotusten pois heittämisestä.

Edeltävä sinkku “Still Breathing” julkaistiin lokakuussa 2014.
Kuuntele/katso se tästä:

https://open.spotify.com/track/0wtFOwumi3ZVnd221UpFU3

https://itunes.apple.com/us/album/still-breathing-single-still/id926986924

Hold’em

Yume Records is proud to present you Hold’em – a band that combines sensitive beauty with rough and hard-hitting energy in many ways yet unheard.

The band amazes with talent in all aspects of music from playing and singing to songwriting and arranging.

Wherever you get to caress your ears with these songs, they will surely take you to another place – the dwelling of love, sadness, hope and dreams.

Seamus

Vuonna 2002 Suomisen sisarukset Jussi ja Anni-Maija sekä tämän ystävä Anna perustivat muutaman tuttunsa kanssa bändin, jonka alkuperäisenä tarkoituksena oli vain esiintyä yksissä juhlissa. Kävi kuitenkin niin, että Anna ja Jussi löysivät yhteisen sävelen ja Jussin aihioista alkoi muodostua biisejä. Bändi sai nimekseen Poor Seamus, ja pian alettiin jo nauhoittaa ensimmäistä demoa.

Demo ja vuonna 2004 julkaistu omakustannesingle herättivät positiivista huomiota, ja toukokuussa 2005 Poor Seamus solmi levytyssopimuksen Elements Musicin kanssa. Ensimmäinen albumi, Sydney 5 miles, ilmestyi 13.9.2006. Keväällä 2008 bändi oli joidenkin miehistövaihdoksien jälkeen saanut uudet biisit valmiiksi ja suuntasi kohti studiota. Samoihin aikoihin myös bändin nimi päätettiin lyhentää Seamukseksi. Toinen levy, Million Ways To Fuck Up, ilmestyi 11.2.2009.

Pienen hiljaiselon jälkeen Seamus alkoi taas virittäytyä studiokuntoon keväällä 2011, ja hitaasti mutta rakkaudella valmisteltu kolmoslevy valmistuu näillä hetkellä ja julkaistaan ensi talvena.

Vuosien aikana myös bändin sisällä on tapahtunut kaikenlaista. Parin miehistönvaihdoksen lisäksi myös joidenkin bändiläisten nimi on vaihtunut, kun Anna ja Jussi avioituivat, ja vähän myöhemmin bändin basisti, myöskin nimeltään Jussi, hurmasi Anni-Maijan itselleen. Uutta Seamus-sukupolveakin on jo saatu maailmaan. Tällä hetkellä bändissä on siis kaksi avioparia, kaksi sisarusta, kaksi Jussia ja kaksi onnekasta, jotka eivät ole mitään sukua muille.